Vi har fornyligt fået denne automat ind på værkstedet til istandsættelse. En pæn model i en stor størrelse – men stadig ikke større end at man han håndtere den.

Automaten er relativt velholdt, men har de tidstypiske problemer, hvoraf det primære naturligvis er at automaten slet ikke virker. Men overordnet set er der nogle som har passet på den. Derfor er den også indtakt, sågar med pengekasse med.

I automaten ligger også nogle løse låse og nøgler, som en tidligere ejer nok har skaffet på håb om at få dem monteret. Men da de ikke passede direkte, kom ham nok aldrig videre med. Men mon ikke vi kan få dem til at passe i maskinen – det lader til at være tæt på.

Skiltene har de sædvanlige problemer med at malingen er ved at drysse af bagsiden. Det må der gøres noget ved. Hvad angår det elekstriske, er alle soklerne der vist – meeeen, de gamle møre ledninger skal nok skiftes hvis den skal være forsvarlig at tænde på i.

Bemalingen, som på afstand ser hæderlig ud, er desværre heller ikke original. Fede penselstrøg røber straks at nogle selv har været i gang. Så vi vil nok overveje at give den en frisk gang sprøjtemaling. Lidt grafik / tekst på siden ville også tage sig godt ud.